NovoPorta ISO PLUS mellékbejárati acélajtók

Mellékajtó nem mellékes szerepben

Amikor mellékbejárati ajtót keres az otthonához, nyugodtan magasra teheti a mércét. A NovoPorta ISO Plus ajtócsalád elemeiben biztosan nem fog csalódni!

Miért is gondoljuk ezt?
Nos, ez a terület eddig csak alárendelt szerepet játszott, melyet a „mellék” szó is bizonyít.  Mi viszont úgy gondoljuk, hogy egy mellékajtó egyáltalán nem mellékes. Sem funkciójában, sem kialakításában. Ezért alkottuk meg a NovoPorta ISO Plus ajtócsaládot, mely a szabványos 1100 x 2100 mm-es méreten kívül igény szerint egyedi méretekben is rendelhető.

Győződjön meg a saját szemével arról, hogy mostantól miért ne elégedjen meg a hétköznapi megoldásokkal!

 

Előnyök pontokba szedve:

1. Többpontos zárszerkezet

2. Kiváló hőszigetelés a speciális szerkezeti kialakításnak köszönhetően

3. Hosszú élettartamú, stabil konstrukció

4. Többféle színben és designelemmel

Válasszon mellékbejárati ajtót ízlése szerint!

NovoPorta ISO Plus = vizuális élmény

Fontos a jó megjelenés!
A NovoPorta ISO Plus mellékbejárati ajtók esetén a kimagasló műszaki tulajdonságok megnyerő külsővel párosulnak.  Standard kivitelben a klasszikus, sima fehér ajtólap a legkézenfekvőbb megoldás. Ezenkívül számos RAL szín választható, vagy akár "bicolor" változat, vagyis a külső oldal egy tetszőleges RAL színre, a belső oldal pedig fehérre festve.

Az üvegezést illetően többféle forma közül választhatunk. Az ajtólapba 28 mm vastag, kétrétegű, biztonsági, hőszigetelt üveg kerül. A színazonos üvegszorító lécek rejtett csavarozással rögzíthetők. Alapkivitelben tejüveget, opcionálisan víztiszta vagy mastercarre üveget kínálunk. A NovoPorta ISO Plus mellékajtó megjelenését az alumínium kilincsgarnitúra teszi teljessé, melyet opcionálisan akár rozsdamentes hatásúra is lecserélhetünk.

A 3 dimenzióban állítható pántok alumíniumhatású pánttakarókkal rendelkeznek.

 

Felkeltettük érdeklődését?