NOVOFERM SZAKPORTÁL ÉPÍTÉSZEK ÉS TERVEZŐK SZÁMÁRA

Amit kínálunk: nagyobb tervezési biztonság és hatékonyság

Novoferm építész szakportál most még nagyobb teljesítménnyel

Megbízói átfogó szakmai tanácsadást és maximális megvalósíthatóságot várnak el Öntől?  Ez különösen az árajánlat adás és tervezés szakaszában sok időt és energiát köt le. Könnyítse meg az életét: az építészeknek és tervezőknek készült új szakportál egy átfogó, webalapú szolgáltatási és információs platformot kínál Önnek, mely támogatja a mindennapi munkájában és jelentősen leegyszerűsíti a tervezési folyamatokat.

Nézzen körül a megújult német nyelvű szakportálon!

 

Bejelentkezés

 

A modern, letisztult megjelenés mobileszközön is megkönnyíti az eligazodást.

Gyakorlati ismereteket és tervezési segédleteket nyújtó német nyelvű szakportál

Új épületek tervezése és megvalósítása egyre nagyobb követelményeket támaszt az építészekkel és tervezőkkel szemben. Az építési technológia fejlődése, a beruházók növekvő igényei, valamint az új szabványok és előírások növelik a feladatok összetettségét és speciális ismereteket igényelnek azokon a területeken is, ahol korábban standard megoldásokat alkalmaztak.

Az építészeknek és tervezőknek összeállított új, felhasználóbarát szakportálon a Novoferm termékek mellett megtalál minden hasznos információt, pl. a tűzvédelmi előírásokról vagy Novoferm megoldásokkal történő energetikai optimalizálásról.

 

 

A szakportál jelentősen kibővített információs és szolgáltatási köre választ ad az építészek és tervezők fontos kérdéseire. A régi portál több mint 17.000 regisztrált felhasználószáma is azt mutatja, milyen nagy az információigény, és mennyien használják a Novofermet speciális szakmai ismeretek forrásaként. A Novoferm termékekkel kapcsolatos széles körű információk mellett digitális tervezési segédletek, kiírás-sablonok, képzési ajánlatok is találhatók a tartalmak között.

Regisztráljon ingyenesen, vagy jelentkezzen be a német nyelvű Novoferm építész-tervezői szakportálra. Próbálja ki széleskörű szolgáltatásainkat, és győződjön meg róla, hogy azok hogyan tudják napi munkájában támogatni.

 

A legjobb partner a sikerhez vezető úton: csak a Novofermnél talál ennyi online szolgáltatást!

A Novoferm márka több mint 60 éve szolgálja az építőipar igényeit, és komplex nyílászáró rendszerekkel megoldásukat nyújt a projektkivitelezés, tűz- és füstgátlás terén. Olyan testreszabott megoldások kifejlesztésére törekszik, mely egy-egy termék minden alkotóelemében és funkciójában a maximális minőséget garantálja.

A partnerekkel történő együttműködés alapja egy olyan értékesítési koncepció, mely a magas vevői elégedettséget kiváló szolgáltatásokkal ötvözi. Célunk, hogy célzott támogatást nyújtsunk az építészeknek és tervezőknek a teljes „tervezési folyamatban”, és megnyerjük bizalmukat termékeink iránt. Ezt szolgálja a megújult német nyelvű szakportál is, mely számos hasznos információt és szolgáltatást tartalmaz.

 

 

Minősített továbbképzési ajánlatok

Szakmai nap az építészek, tervezők, építőipari döntéshozók számára

A szabványok sokszor korlátozzák az építészek tervezési szabadságát, és betartásukhoz speciális ismeretekre van szükség. A tervezésben különleges kihívást jelent a biztonsági, funkcionális követelmények és az esztétikai igények egy koncepcióba integrálása. A sikeres megvalósítás segítésére állítottunk össze egy olyan szemináriumot, mely elismert továbbképzési tematikájával átfogó és egyben objektív ismereteket nyújt a téma minden aspektusáról.

Minden Novoferm szimpózium egy, az építészek továbbképzésének részeként megrendezett zártkörű napi rendezvény, melyen szakmai előadásokat, beszélgetéseket, prezentációkat tartanak.

 

 

Széles körű referenciák és összefoglaló jelentések

Inspirálódjon munkáinkból

Szemezgessen referenciamunkáink között, és tekintse meg azok összefoglaló jelentéseit, melyekből kiderül, milyen Novoferm termékeket építettünk be egy-egy projekten. Néha szokatlan, néha lenyűgöző megoldások születtek, de mind a Novoferm nyílászáró-paletta széleskörű felhasználási lehetőségeit mutatják be.

 

Komplett termékmegoldások

Profitáljon Ön is a tudásunkból!

A tűz- és füstgátló ajtók, valamint ipari kapuk és rakodórendszerek specialistájaként, a Novoferm, a legújabb gyártási technológiák alkalmazásával egy-egy projekt egyedi igényeire szabva komplett termékmegoldásokat kínál. A Novoferm által javasolt termékmegoldásokat 3D-ben megjelenített épületeken keresztül mutatjuk be a tűz-, füst- és hanggátlás, valamint a biztonsági követelmények figyelembe vétele mellett. Mindezeken túl a szakportálon a termékek műszaki leírását, a beépítésükhöz szükséges szabványi és jogszabályi követelmények felsorolását is megtalálja.

 

Hatékony tervezési segédletek

Gyakorlatban kipróbált termékkiírások és digitális tervezési eszközök

A szakportálon előre összeállított, a gyakorlatban kipróbált termékkiírások is rendelkezésre állnak, melyek megkönnyítik az ajánlatadást. Az összes szöveg GAEB formátumban (* D81) található és az AVA-programba egyszerűen beolvasható, vagy akár további felhasználásra PDF-ként vagy RTF szöveges formátumban is elmenthető.

Ezenkívül dinamikus termékkiíró-programunk segítséget nyújt a szövegek vagy pontos termékleírások elkészítésében.

 

Szaktanácsadás és szervízszolgáltatások

After-Sales-Szervíz, gyors kapcsolatfelvétel, szakmai támogatás

Különleges design, ötletes műszaki megoldások, megbízható, kivételes minőség: a Novoferm több mint 60 éves tapasztalatból tudja, mi a fontos az építészek, a tervezők és az ingatlanbefektetők számára.

Ezért nemcsak széleskörű termékválasztékot kínálunk, hanem olyan szolgáltatásokat is, melyeket joggal elvárhat egy piacvezető gyártótól. Szakportálunkon gyors és egyszerű módokat kínálunk Önnek, hogy kapcsolatba léphessen After-Sales csapatunkkal, ill. szaktanácsadóinkkal.

Regisztráció
  • Az építész-tervezői szakportálra történő regisztrációhoz kattintson ide
  • A regisztráció önkéntes!
A Novoferm szakportál összefoglalva:
Referenciamunkák és összefoglaló jelentések széles köre – Inspirálódjon munkáinkból!
A tervezési folyamat támogatása – Időmegtakarítás - optimalizált munkafolyamatok
Termék alapismeretek – Profitáljon tudásunkból!
Szakmai továbbképzések – Szakmai nap építészek, tervezők, építőipari döntéshozók számára
Hatékony tervezési segédletek, előre összeállított termékkiírások
Digitális tervezéstámogatás – Használja online tervezési eszközeinket
CAD-rajzok / CAD-részletrajzok – Műszaki részletek projektervezéshez
Komplett termékmegoldások 3D-s megjelenítésben – Középületek és lakásépítés kategóriában is
Teljes körű termékdokumentáció – Gyors hozzáférés
After-Sales támogatás
...és még sok minden más!
A szakportál választható szolgáltatásai

Kedvencek

Néhány kattintással személyre szabhatja a felületet, és beállíthatja saját személyes profilját, melyet bármikor módosíthat. Az Önt leginkább érdeklő termékeket vagy dokumentumokat tegye a kedvencek listájába, vagy állítsa össze ügyfelei számára. A kedvencek közt szereplő termékeket érintő aktualitások a következő belépésnél először fognak megjelenni.

 

Keresés

Termék- és dokumentumkereső

Egy bizonyos terméket, vagy egy termékhez tartozó konkrét dokumentumot keres? Erre a célra kifejlesztették ki a termék- és dokumentumkeresőt, amellyel egyszerűen, szűrők beállításával keresheti meg a szükséges dokumentumokat. Néhány kattintással gyorsan és egyszerűen tud eljutni a kívánt termékhez vagy dokumentumhoz!

Hírlevél

Legyen mindig naprakész!

Az építészeknek és tervezőknek szánt, célcsoport-specifikus hírlevelekben mindig up to date információkat kaphat a termékújdonságokról, új inspirációkról, a szakmát érintő hírekről.