Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu személybejáróval
Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu

Garázskapuk

Üdvözöljük otthonában, üdvözöljük a Novoferm világában!

Van-e annál kellemesebb érzés, mint egy fárasztó nap után végre hazaérkezni? A Novoferm garázskapuk minden hazaérkezéskor melegséggel fogadják Önt. Így van ez este munka után, az őszi szélben és esőben, vagy akár télen, amikor a kiszállás gondolatától is fázik. A garázskapuk gombnyomásra nyílnak, és azonnal az otthonosság jóleső érzetét nyújtják.

A megfelelő garázskapu kiválasztásához forduljon szakkereskedéseinkhez. Szakképzett munkatársaink megtalálják az Önnek legkedvezőbb megoldást: mindegy, hogy új garázst épít vagy régit újít fel: a Novoferm automata garázskapu rendszerekkel csak a legjobban járhat.

Válasszon modern standard vagy prémium kivitelű szekcionált garázskapuinkból, klasszikus billenő vagy kétszárnyú nyíló garázskapuikból, a hozzájuk illő kinézetű garázs mellékajtókból, garázskapu hajtásokból és tartozékokból.

 

Okos otthon - Vezérelje garázskapuját mobil applikációval

A Novoferm kapuhajtások (NovoPort®, Novomatic 423, Novomatic 563 S) okos telefonos vezérléséhez kidolgozott okos otthon rendszerek (Homematic IP, Innogy, DeltaDore) állnak rendelkezésre.

Termékeinkről további videókat a  Novoferm YouTube-csatornán talál:

https://www.youtube.com/user/NovofermVideos

Szekcionált garázskapu
Felületek és színek

VÁLASSZON KEDVÉRE SZÉLES FELÜLETI- ÉS SZÍNVÁLASZTÉKUNKBÓL!

Felkeltettük érdeklődését?