Innentür aus Stahl in blau mit Lichtöffnung 4
Innentüre aus Stahl mit Holzoptik
Innentür aus Stahl in einem optisch natürlichen Holzdekor
Innentüren mit verschiedenen Verglasungs-Arten

Beltéri acélajtók

Valóra váltjuk elképzeléseit!

Az ajtók tereket és embereket kötnek össze. Biztonságot és védettséget adnak, ugyanakkor átjárást biztosítanak a legkülönbözőbb élet- és munkaterületek között.
Gondoskodnak az intimitásról, lehetővé téve, hogy egy kicsit visszavonuljunk és megpihenjünk, hogy bizalmas beszélgetéseket folytassunk, hogy elmélyült munkát végezzünk, vagy akár zavartalanul játszhassunk. Mindezt teszik otthon, az iskolában, a munkahelyen. Épp ezért fontos, hogy az ajtó illeszkedjen a környezetéhez, s egyúttal az elvárt funkcióit is betöltse.

Mindezen tulajdonságokat magas színvonalon teljesítik a Novoferm beltéri ajtók, melyek igényes kialakításukkal, megbízhatóságukkal, magas funkcionalitásukkal széles teret engednek egyéni stílusunk kialakításához.

Előnyök pontokba szedve:

1. Beltéri acélajtók minden lakó- és munkaterülethez

2. Magas minőségű acél alapanyag, tartós, könnyen ápolható felületek

3. Harmonikus megjelenés

4. Széleskörű felhasználási lehetőség

5. Kiváló hang- és hőszigetelés

6. Számos színben rendelhető

Beltéri acélajtók minden lakó- és munkaterülethez

Saját, személyes ízlésvilágának megfelelően a Novoferm beltéri acélajtóinak 3 típusából választhat, melyek számos színben állnak rendelkezésre.

A Novoferm beltéri acélajtók híresek a sokféle felhasználási lehetőségükről. Mind a 3 típus kapható:

  • jobbos vagy balos nyitásiránnyal
  • igény szerint üvegkivágással
  • egy- és kétszárnyú kivitelben
  • rövidcímes vagy rozettás kilincselőkészítéssel
  • saroktokkal, ill. 1- vagy 2-részes válaszfaltokkal. További toktípusok az "Acéltokok" fejezetben.
Innentür aus Stahl mit runder Verglasung

Tökéletes megoldás új építésű vagy felújítandó épületekhez

A számos kiviteli lehetőségnek és kiegészítőknek köszönhetően a Novoferm beltéri ajtókkal az új épületek kivitelezésénél nincsenek megvalósíthatatlan elképzelések. Az ajtóelemek azonnal beépíthetők, többféle, magas ellenállású tüzihorganyzott acél toktípussal rendelhetők.
Egy-egy lakásfelújítás is kiváló alkalmat nyújt arra, hogy az évek alatt elhasználódott, régi ajtókat új, Novoferm nyílászáróra cserélje. Egyszerűen csak akassza fel, és már kész is!
Az ajtólapok rendkívüli előnye, hogy egyenetlen padló vagy új burkolat esetén az alsó U-profil rövidíthető.

A kialakítási lehetőségek széles tárháza
A különböző kiegészítők és tartozékok szabad teret engednek elképzeléseinek. A többféle üvegkivágás típusnak, formatervezett kilincsgarnitúrának, exkluzív üvegezésnek
köszönhetően egyedi mesterművet alkothat.

Érvek, melyek a Novoferm beltéri acélajtók mellett szólnak:

A Novoferm beltéri ajtókban egy európai nyílászáró rendszereket és márkaterméket előállító gyár évtizedes tapasztalata és szakértelme testesül meg.

Tartósság - kiváló minőségű acél, elnyűhetetlen, könnyen tisztántartható felületek

Biztonság - jól záródó, duplafalú, hang- és hőszigetelő ajtólapok

Termékeink egyaránt megfelelnek mind a helyi, mind a nemzeti előírásoknak és vizsgálati szabványoknak.

Nyílászáróinkat ISO 9001 szerint, a legújabb technológiákkal, és a környezetvédelmi szempontok maximális figyelembevételével állítjuk elő.

Innentür in grün mit Verglasung (Milchglas)
Így lesz a munka szórakozás

A munka és a szórakozás nem zárják ki egymást. A két tevékenység eggyéválásához egy kellemes, meghitt környezet is hozzájárul. Egy megfelelően kiválasztott és felszerelt Novoferm ajtó biztosan megadja szobájának azt a bizonyos pluszt. Használja ki a színek és kiegészítők sokféleségét, és döntsön a hosszú élettartamú, kiváló minőségű Novoferm termékek mellett!


Ipari környezetbe a horganyzott BHA (Super Standard) és a fehér alapozott BAA (Super Plus) alapmodelleket ajánljuk. A porszórt BPA (Super Color) ajtóink az egyedi elképzeléseknek és lehetőségeknek adnak tág teret.
Ajtóink falcos kivitelben készülnek, és az acél alapanyagnak köszönhetően stabilak, nem vetemednek, ugyanakkor finoman, halkan csukódnak.

Válasszon beltéri acélajtóink közül igénye szerint!

Ahány kívánság, annyiféle összeállítás és kiviteli forma, melyet az ajtó felhasználási területe, betöltendő célja szerint választhat ki. Igénye szerint ajtólapból, tokból és kilincsből álló komplett ajtóelemet is rendelhet, de lehetőség van csak különálló ajtólap vagy kilincs vásárlására is.
Az alábbiakban bemutatjuk, mely lehetőségek közül választhat.

Felkeltettük érdeklődését?
  • Kapcsolatfelvétel