Novoporta Plano tűzgátló ajtó
NovoPorta Premio tűzgátló ajtó
Tűzgátló ajtó
Novoporta Plano tűzgátló ajtó
Novoporta Premio tűzgátló ajtó
Novoporta Premio tűzgátló ajtó

Multifunkciós acél ajtóelemek

Ajtóelemek változatos felhasználási célokra

A NovoPorta Premio vastag falcos és a NovoPorta Plano falc nélküli multifunkciós ajtócsaládot tervezőknek és építtetőknek egyaránt ajánljuk.  A széles termékpaletta erőssége abban rejlik, hogy egy-egy létesítmény teljes körű ajtószükségletére tudunk a gyakorlatban kipróbált és jól bevált, innovatív megoldásokat kínálni. Természetesen a kivitelezések során fellépő egyedi igények megvalósítása sem jelenthet akadályt.

 

 

 

NovoPorta Premio és Plano
tűzgátló acél ajtóelemek
Európai Műszaki Értékeléssel!

Novoferm multifunkciós acél ajtóelemek

 

A multifunkciós acél ajtóelemek előnyeit és felhasználási lehetőségeit a mellékelt videóban foglaltuk össze.

Termékeinkről további videókat a  Novoferm YouTube-csatornán talál:

https://www.youtube.com/NovofermVideos

Igényes építészeti megoldásokhoz tervezve

Egységes megjelenés

Legyen az tűz-, füst- vagy hanggátlás, üvegezés vagy felülvilágító, rozsdamentes vagy biztonsági kivitel: a NovoPorta Premio és Plano ajtócsalád tagjai egységes, harmonikus megjelenést biztosítanak az épület minden területén.

A modern építészetben a design és a funkció karöltve jár - tökéletes terep a NovoPorta Plano számára.

Mint multifunkciós design-ajtó, a NovoPorta Plano irodák, orvosi praxisok, társalgók, szállodai vagy éttermi környezet igényes megvalósítását szolgálja.

 

Rugalmas, biztonságos és hatékony
Az egységes kialakításnak köszönhetően mindkét ajtótípus szerelése is hasonló: pl. falcon keresztüli csavaros rögzítési mód saroktok esetén, ill. gyors és könnyű hézagkitöltés purhabbal vagy kőzetgyapot csíkokkal.

Az új Plano falc nélküli ajtókhoz is rendelkezésre állnak a Premio típusnál megismert és széleskörűen felhasználható tartozékok és kiegészítők. Még az üvegkivágás típusok, méretek és üvegszorító lécek is megegyeznek, melyek mind-mind az épület egységes arculatát szolgálják.

Funkciók
Automata nyitás-zárás

Akár Premio, akár Plano:

Mindkét ajtótípus számos kialakítási lehetőséget hordoz. Kombinálhatók például automata nyitószerkezetekkel, ill. egyéb biztonsági berendezésekkel.

Akadálymentes helyiségekbe történő beépítés esetén is kiváló választásnak bizonyulnak.

Menekülőajtók

Az EN 1125:2008 és EN 179 szabványok pontosan előírják, hogy a menekülő utakon és vészkijáratokon beépített ajtóknak milyen felszereltséggel kell rendelkezniük. Legyen akár pánikrúd, fogantyú vagy pánikzár, a NovoPorta Premio és Plano ajtók minden követelménynek megfelelnek.

Felkeltettük érdeklődését?