Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu személybejáróval
Szekcionált garázskapu
Szekcionált garázskapu

Szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapu

A szekcionált garázskapu működési elve

Miért épp szekcionált garázskapu?

A szekcionált garázskapu tökéletes kényelmet, magas biztonságot és maximális helytakarékosságot nyújt. Különálló elemekből, úgynevezett szekciókból áll, amelyek csuklópántokkal vannak összekötve egymással. Így a kapu nyitáskor kényelmesen a mennyezet alá csúsztatható anélkül, hogy a garázs előtt még billenőtérre lenne szükség.

Előnye, hogy több hely marad a garázs előtt, például arra, hogy egy másik autó parkolhasson közvetlenül előtte, ill. semmilyen módon nem befolyásolja az átmenő forgalmat, ha a garázs közút vagy járda közelében helyezkedik el.

Külleme tekintetében is minden elvárásnak megfelel: minőségi alapanyagok, első osztályú kivitelezés, és a sokféle gyártmánykiviteli variációs lehetőség gondoskodik a garázs egyedi arculatáról, igazodva a ház építészeti stílusához és az Ön ízléséhez.

 

A szekcionált garázskapu működése

A szekcionált garázskapu működésének megtekintéséhez kattintson a bal oldalon található videóra.

 

A szekcionált garázskapuk előnyeiről, szereléséről és programozásáról részletes bemutató videókat a Novoferm YouTube-csatornán talál:

 

https://www.youtube.com/user/NovofermVideos

Szekcionált garázskapu beépítése

Okos otthon - Vezérelje garázskapuját mobil applikációval

A Novoferm kapuhajtások (NovoPort®, Novomatic 423, Novomatic 563 S) okos telefonos vezérléséhez kidolgozott okos otthon rendszerek (Homematic IP, Innogy, DeltaDore) állnak rendelkezésre.

Termékeinkről további videókat a  Novoferm YouTube-csatornán talál:

https://www.youtube.com/user/NovofermVideos

Felkeltettük érdeklődését?