Novoferm szakportál kereskedők és kivitelezők számára

Még több, kibővített tartalommal!

A Novoferm kereskedőknek és kivitelezőknek készült szakportálján áttekinthető és jól felépített formában gyűjtöttek össze minden elérhető és hasznos információt a Novoferm termékekről, a tervezés támogatásától kezdve a marketing eszközökön át, egészen a reklámkiadványokig. A portál a nap 24 órájában bővített tartalommal rendelkezésre áll, mely nagyban segíti a hatékony értékesítést és a szakszerű kivitelezést.

Nézzen körül a megújult német nyelvű szakportálon!

Bejelentkezés

 

A modern, letisztult megjelenés mobileszközön is megkönnyíti az eligazodást.

Szakportál kereskedőknek és kivitelezőknek: átfogó ismereteket nyújtó eszköztár az interneten

Széleskörű és felhasználóbarát szolgáltatások állnak a rendelkezésére, melyeket személyes igényeinek megfelelően használhat fel, ill. állíthat össze.

Akár szerelési útmutatót keres a szakszerű beépítéshez, akár az értékesítést segítő dokumentációt, a szakportálon mindent megtalál. Az egyszerű és világos felhasználófelület lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt eligazodjon és megtalálja, amit keres.

 

Ezenkívül meghatározhatja azt is, hogy mely területek és információk érdeklik Önt, és valós időben tájékoztatást fog kapni minden újdonságról.

Regisztráljon ingyenesen, vagy jelentkezzen be a Novoferm kereskedői és kivitelezői szakportálra. Próbálja ki széleskörű szolgáltatásainkat, és győződjön meg róla, hogy azok hogyan tudják napi munkájában támogatni.

 

A legjobb partner a sikerhez vezető úton: csak a Novofermnél talál ennyi online szolgáltatást!

Célunk, hogy eredményesen segítsük értékesítő partnereinket és ügyfeleinket az egész értékesítési folyamat alatt, annak érdekében, hogy növeljük hatékonyságukat, optimalizáljuk a munkafázisokat és aktívan támogassuk növekvő eladásaikat.

 

 

Marketing támogatás és reklám

Minden Önökért – út a sikerhez

Egy sikeres vállalkozás számára elengedhetetlen a professzionális, hatékony reklámozás. A Novoferm ügyfeleit és partnereit igényre szabott, célcsoport orientált marketing ajánlatokkal támogatja. A bemutatóterem megtervezésétől kezdve, a kültéri reklámeszközökön, apró reklámajándékokon, online ajánlatokon keresztül, egészen a szakmai továbbképzésekig és hirdetési sablonok biztosításáig.

A Novoferm a "Mindent Önökért" mottó jegyében állította össze szolgáltatási csomagját és kínál a munkájukhoz hasznos tippeket. Ismerje meg, hogy hogyan tudja hatékonyan támogatni az értékesítést és használja ki a Novoferm sokéves piaci tapasztalatát!

 

Szakmai képzések

Fókuszban az ügyfél

A német Novoferm  tematikus szakmai szemináriumokat kínál az ügyfeleknek egy bemutatóteremmel és vizsgáló laborral is felszerelt korszerű oktatóközpontban. A szeminárium során az ügyfelek átfogó áttekintést kapnak a Novoferm-csoport teljes termék- és szolgáltatáspalettájáról. A fókuszban a kereskedők és kivitelezők magas szintű képzése áll, modern tanulási környezetben.

A legmodernebb médiával felszerelt oktatóterem mellett tágas bemutatóterem is segíti a Novoferm csoport teljes termék- és szolgáltatás palettájának megismerését. 

 

Átfogó tanácsadás

Értékesítés támogatás

Ügyfele új garázskaput keres? Esetleg meglévő kapuját szeretné automatizálni? Egy másik ügyfél kedvező árfekvésű garázskaput vagy maximális felszereltségű prémium kaput szeretne?

A szakportálon minden szükséges érvet és segédletet megtalál, ami megkönnyíti a személyes konzultációt és segíti az értékesítést.

Dokumentációs adatbázis

Dokumentumok gyors elérése

A Novoferm szakportálon leválogatva és csoportosítva megtalálja a teljes termékdokumentációt, mint például: írásos szerelési útmutatók, videós termékanimációk, felújítási megoldások, termék adatlapok, műszaki segédletek, checklisták, raktárkészlet listák, engedélyek és tanúsítványok, CAD-rajzok.

 

Beépítési megoldások

Megoldások eltérő beépítési környezethez

Szerelési vagy kezelési útmutatóinkból lépésről lépésre megtudhatja, hogyan kell a terméket beszerelni vagy beprogramozni. Sok garázsban például még régi billenő garázskapu van beépítve, melyet egy kényelmes Novoferm szekcionált garázskapura kívánnak lecserélni. A gyakorlatban azonban ritkán ideálisak erre a körülmények. A nyílás mögé történő standard beépítési mód nem mindig lehetséges.

Néha nincs elég hely a kerethez, néha az új kaput közvetlenül a nyílásba kell építeni. Mindezen körülményeket figyelembevéve, minden szóba jöhető megoldáshoz megfelelő kiegészítőket fejlesztettünk ki.

 

Regisztráció

Ha Ön kereskedő, a regisztrációhoz kattintson ide

Ha Ön kivitelező, a regisztrációhoz kattintson ide

A regisztráció önkéntes!

A Novoferm szakportál összefoglalva:
Professzionális és hatékony reklámanyagok "Minden Önökért - út a sikerhez"
Értékesítési akciók – értékesítés támogatás
Szaktanácsadás – sikeres vevőkonzultáció
Az értékesítési folyamatok támogatása – Időmegtakarítás - hatékonyság - egyszerűbb eladás
Dokumentációs adatbázis
Szakmai képzések – Fókuszban az ügyfél
Gyakorlatorientált szerelési segédletek – Gyors és egyszerű beépítés
Speciális beépítési megoldások – Megoldások eltérő beépítési környezethez
Termékmegoldások bemutatása 3D-s épületillusztrációkon keresztül 
Kapcsolatfelvétel szaktanácsadóval, termékmenedzserrel
...és még sok minden más!
A szakportál választható szolgáltatásai

Kedvencek

Néhány kattintással személyre szabhatja a felületet, és beállíthatja saját személyes profilját, melyet bármikor módosíthat. Az Önt leginkább érdeklő termékeket vagy dokumentumokat tegye a kedvencek listájába, vagy állítsa össze ügyfelei számára. A kedvencek közt szereplő termékeket érintő aktualitások a következő belépésnél először fognak megjelenni.

 

Keresés

Termék- és dokumentumkereső

Egy bizonyos terméket, vagy egy termékhez tartozó konkrét dokumentumot keres? Erre a célra kifejlesztették ki a termék- és dokumentumkeresőt, amellyel egyszerűen, szűrők beállításával keresheti meg a szükséges dokumentumokat. Néhány kattintással gyorsan és egyszerűen tud eljutni a kívánt termékhez vagy dokumentumhoz!

Hírlevél

Legyen mindig naprakész!

A kereskedőknek és kivitelezőknek szánt, célcsoport-specifikus hírlevelekben mindig up to date információkat kaphat az újdonságokról, akciókról, szerelési segédletekről.