NovoPort®-hajtás szekcionált garázskapukhoz

Exkluzív kényelem: NovoPort®-rendszer

Aki régi garázskapuja cseréje mellett dönt, annak rendszerint a kapu megjelenésében és műszaki megoldásaiban is sokkal nagyobbak az elvárásai. Erre kínál ideális megoldást a NovoPort®-rendszer, amelynek alkotóelemei a kapu, a hajtás és a távirányító. Új attraktív megjelenésével és kétirányú, a kapu állapotáról (nyitott/zárt) is visszajelzést adó rádiós kommunikációjával a legújabb követelményeknek is megfelel.

Energiafelhasználása stand-by üzemmódban extrém alacsony, mindössze 0,5 Watt. A NovoPort®-rendszer elemeit független minősítő intézetek minősítették a legfrissebb biztonsági normák alapján. Öt év garanciát adunk a mechanikus részekre, a motorra és a vezérlésre.

A NovoPort®-rendszerrel a garázs felújítása gyerekjáték!

Előnyök pontokba szedve:

1. A kapuhajtás modern és energiatakarékos LED-es megvilágítással szerelt, amely 13-szor nagyobb fényt ad, mint egy azonos teljesítményű hagyományos fényforrás.

2. A vezérlőegységbe beépített 1,6 wattos LED világítás nyitáskor automatikusan bekapcsol, a megvilágítás időtartama 1-4 perc között programozható.

3. Manipuláció ellen védett, ugrókódos távirányító, amelynek adatátvitele AES 128-bites titkosítással a legmagasabb biztonságot nyújtja.

4. Kapuállapot LED-es kijelzése a távirányítón (piros, sárga, zöld).

5. Gyors kényelmes kezelhetőség a háromcsatornás, folyamatosan változó kódos távirányítóval.

6. Finom indítási és leállási funkció.

7. Integrált hibadiagnosztikai rendszer, amely megkönnyíti a karbantartást.

8. Alacsony, mindössze 0,5 W energiafelhasználás stand-by üzemmódban.

Okos otthon - Vezérelje garázskapuját mobil applikációval

A Novoferm kapuhajtások (NovoPort®, Novomatic 423, Novomatic 563 S) okos telefonos vezérléséhez kidolgozott okos otthon rendszerek (Homematic IP, Innogy, DeltaDore) állnak rendelkezésre.

Termékeinkről további videókat a  Novoferm YouTube-csatornán talál:

https://www.youtube.com/user/NovofermVideos

Felkeltettük érdeklődését?