Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltor
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore Thermo 40 mm
Industrie-Sektionaltore mit Fenster
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore Novolux 60 mm
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore Feuerwehr
Industrie-Sektionaltore in dunkelrot

Sínvezetések

Kényelmes szerelhetőség magas minőségben

A Novoferm sínrendszerek egységmodulokból állnak, melyeket amennyire lehet, már előre összeállítunk. Az általunk használt sínrendszerek egyaránt beépíthetők Thermo, Novolux és Novolux XL kapukba.

A sínrendszerek fejlesztésénél a minősített biztonság és a tartós használhatóság áll a középpontban.

Rugós ütköző

A nagy terhelhetőségű rugós ütköző lehetővé teszi, hogy a kapu vízszintes helyzetben a záráshoz szükséges indítóerőt megkapja. A rugós ütköző hossza a kapu kialakításától függ.

Padlóvasalat

A padlóvasalat gondoskodik a sínek és a padló megfelelő összekötéséről. A vasalat a távtartó profillal együtt biztosítja a vezetősínek közötti kellő távolságot.

M8 csavarkötések

A lemez- és sínprofilok standard összeköttetései M8-as csavarokkal történnek. Az előre gondosan összeszerelt komponenseknek köszönhetően a kapu összeállítása rendkívül gyors és egyszerű.

Kapukötél

A sínrendszer és a vasalatok modulokból álló összeállíthatóságának köszönhetően a kapukötél a függőleges sínekben mindig a pontos helyére kerül, ezzel garantálva a legmagasabb fokú biztonságot és megbízhatóságot.

Biztonsági vezetősín

A biztonsági vezetősín segít abban, hogy a görgők ne tudjanak félrecsúszni. További biztonsági elem, hogy a kapukötél a vezetősínnel el van takarva.